De Duitsers gaan maar door!

Oktoberfest girlDe Duitsers weten maar van geen ophouden. De hele zomer staan ze te feesten op Mallorca in hun gedeelte Playa de Palma, dan worden ze ook nog wereldkampioen, komt het oktoberfest en vieren zij dit ook nog eens op Mallorca! Net als je denkt dat de zomer voorbij is en het vele feestvieren inmiddels wel minder zal worden blijkt dat de Duitsers nog volop aan het feest vieren zijn.

Het oktoberfest in is een jaarlijks volksfeest van de Duitsers dat in München wordt gevierd. Echter is het al een wereldwijd bekend feest geworden en is het grootste bierfestival van de wereld. Oorspronkelijk begint het op 15 september en eindigt op de eerste zondag van oktober. Het oktoberfest duurt 16 tot 18 dagen. Op Mallorca is het gister (19 september) van start gegaan. Het wordt gevierd in het bekende Mega Park in het gebied Playa de Palma Voor de meeste vakanties gangers die afgelopen zomer naar Mallorca zijn geweest is dit een bekende locatie! Het wordt er dagelijks gevierd van vroeg in de middag tot laat in de avond! Je kunt je voorstellen hoe dit eruit ziet. Een grote ruimte met statafels, grote kannen bier, Deutsche Wursten en Duitse muziek!

In principe is het vergelijkbaar als de hele zomer feest wordt gevierd op Mallorca in Mega Park. Elke dag begint vroeg op de middag met goedkoop indrinken en daarna kom je de hele dag gek geklede dronken Duitsers tegen. In de zomer maak je er elke keer weer een hele ervaring mee. Geen behoefte aan al dat bier? Achterin in de zaal van Mega Park kun je lekker relaxen in het zwembad of op de ligbedden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *