Her beleef Chersonissos !

177048frontVanavond is het dan zo ver. De reünie waar we zo lang op hebben moeten wachten na die te gekke vakantie. Op 3 oktober is het dan eindelijk zo ver. De Chersonissos reünie van ‘I Love Chersonissos’! Ben jij er ook bij? We hopen je te zien om er weer een te gekke her beleving van de vakantie van te gaan maken.

Op  oktober heb jij eindelijk weer de kans om die spetter van de vakantie weer tegen te komen. Het gebeurt altijd dat je het net zult zien dat je die ene knappe meid of jongen waar je de hele avond mee hebt staan dansen je net is ontkomen. Net op dat feest van jou reisleiding. Wie weet is deze persoon er op 3 oktober ook bij en kunnen je toch nog het nummer vragen van deze persoon of er nog een laatste keer een spannende avond van maken! Daarnaast kom je hier ook alle reisleiding en werknemers  van Chersonissos weer tegen. Het leuke is namelijk dat alle werknemers van de zomer van Chersonissos 2014 op de gastenlijst kunnen worden geplaatst, zodat zij gratis naar binnen kunnen. Dit keer kun je dus echt even een avond losgaan met die barman waar je op Kreta nog mee stond te flirten aan de bar.

Het feest wordt gehouden in Rotterdam in Sorbonne. De line-up is te staat hieronder ook weergegeven voor de personen die benieuwd zijn naar de dj’s van de avond. In de voorverkoop kosten de kaarten €7,50 en aan de deur kosten de kaarten je €10,- maar je loopt daarbij wel het risico dat de kaarten zijn uitverkocht wanneer je aan de deur staat. Zorg dus dat je van tevoren je kaartje bemachtigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *