Het Ibiza gevoel

Ibiza is een van de meest populaire vakanties van dit moment. Het eiland bevind zich aan de oost kant van Spanje en is onderdeel van de eilandengroep de Balearen. Hier is Mallorca ook een onderdeel van het het grootste eiland. Een vakantie naar Ibiza is voor veel mensen iets bijzonders en een onvergetelijke ervaring om mee te maken. Het is niet alleen voor jongeren maar ook voornamelijk voor ouderen bedoeld. Vanwege de prijsklasse wat er over het algemeen wordt betaald voor drankjes en het uitgaan is het voor sommige jongeren al niet meer een ideale vakantie. Dit brengt ook een bepaalde status aan Ibiza.

Het is niet voor niets dat vele mensen vaak weer opnieuw naar Ibiza gaan wanneer ze er al eens zijn geweest. Het uitgaan op Ibiza is voornamelijk opgekomen in de jaren ’80 samen met de opkomst van de House muziek. Ibiza heeft een aantal interessante uitgaansgelegenheden waar je zeker eens heen moet wanneer je op vakantie bent in Ibiza. Een aantal populaire uitgaansgelegenheden op Ibiza zijn club Amnesia, Es Paradis, Space, Underground en Pacha. Met deze clubs is Ibiza op een gegeven moment uitgegroeid tot een van de eilanden waar dag en nacht wordt gefeest. Op dit moment trekt Ibiza maar liefst 6 tot 7 miljoen bezoekers per jaar.

Ibiza heeft een gevoel gecreëerd bij mensen die helemaal in voor het feesten zijn. Ibiza wordt gezien als de nummer 1 bestemming waar de feesten plaatsvinden in Europa. Vrijwel iedereen die wel eens naar Ibiza is geweest wil graag nog eens terug naar deze bijzondere bestemming. In Ibiza kun je de vele witte huizen bewonderen, de prachtige blauwe stranden, de stad Ibiza of de haven in de stad ‘La Marina’. Wil je meer low-budget verblijven dan kan dit in het noorden van het eiland. Omdat hier nog relatief weinig toerisme te vinden is kun je hier veel goedkoper verblijven. Ook kun je via Transavia en Vueling de websites in de gaten houden voor goedkope vliegtickets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *