• Menu
  • Menu
Sunny Beach Bulgarije

Uitgaan Sunny Beach

Wie op vakantie gaat naar Sunny Beach zal ongetwijfeld veel drankjes nuttigen en in alle clubs en discotheken belanden. De badplaats staat vol met strandbars, cocktailbars, normale bars, discotheken en andere uitgaansgelegenheden.

Je vakantie naar Sunny Beach voordelig boeken bij:
Sunny Beach vakanties GOGO

De beste vakanties voor jongeren naar Sunny Beach boek je via GOGO. Feesten, zonnen en de leukste activiteiten.

Sunny Beach vakanties via TUI

Tui beschikt over een groot aanbod vakanties naar Sunny Beach voor jongeren, stelletjes en ouderen.

Sunny Beach vakanties via Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen naar Sunny Beach boek je bij Sunweb.

Kortom, wie er op vakantie gaat voor maximaal 2 weken heeft onvoldoende tijd om alle gelegenheden te verkennen. Daarom is het verstandig om voorafgaand aan je vakantie al te oriënteren tussen de verschillende uitgaansgelegenheden, zodat je direct weet welke je wel of niet wilt bezoeken. Op deze pagina helpen we je hierbij. Wij geven een overzicht met de leukste uitgaansgelegenheden en in het kort extra informatie.

De leukste discotheken en clubs in Sunny Beach!

Aan schitterende feesten zal je hier geen tekortkomen. Dagelijks vind je ontzettend mooie feesten die doorgaan tot vroeg in de ochtend. Ook overdag worden er leuke feestjes georganiseerd. Per uitgaansgelegenheid geven we hieronder meer informatie.

Doe inspiratie op met het onderstaande overzicht over het uitgaan in Sunny Beach.

Iceberg in Sunny Beach

Club Iceberg

Iceberg is vlakbij het centrum gelegen en kent een gemixt publiek van verschillende nationaliteiten. De hele zomer door komen er bekende internationale dj’s draaien. Houd daarom de agenda in de gaten om te zien of er een dj draait die jij absoluut niet wilt missen. In 2010 is er zelfs nog en grote verbouwing geweest die ervoor heeft gezorgd dat de discotheek helemaal klaar is voor een groot publiek.

Uitgaan bij Den Glade Viking

Den Glade Viking

Den Glade Viking is de grootste discotheek van Sunny Beach. Het is een Scandinavische discotheek waar veel Duitse feestnummers worden gedraaid. Je komt er mensen uit allerlei verschillende landen tegen die één ding gemeen hebben: er een geslaagd feest van maken. Op straat aan de Flowerstreet en op het strand kom je de hele zomer door veel proppers tegen die je tickets proberen te verkopen voor Den Glade Viking.

Uitgaan bij Revolution

Club Revolution

Direct in het centrum van Sunny Beach op het bekendste kruispunt is een van de bekendste discotheken te vinden: Revolution. Dit is een moderne discotheek waar de dj’s tot vroeg in de ochtend doorgaan met draaien. Het publiek is ook afkomstig uit veel verschillende landen. Bij Revolution ben je verzekerd van een onvergetelijke avond.

Uitgaan bij Heineken House

Heineken House

Sunny Beach loopt vol met veel Nederlandse toeristen. Daarom zijn er dan ook veel Nederlandse uitgaansgelegenheden te vinden. Een van die uitgaansgelegenheden is Heineken House. Heineken House is direct in het centrum te vinden en je kunt er dan ook losgaan met een Nederlands publiek.

Uitgaan bij The Flying Dutchmen

The Flying Dutchmen

Een andere plek waar je staat te feesten met veel Nederlanders is The Flying Dutchmen. Niet alleen in de avond kun je hier terecht, maar ook overdag. The Flying Dutchmen is namelijk 24 uur per dag geopend gedurende de zomer. Overdag geniet je er van een heerlijke cocktail, terwijl je er in de avond juist helemaal los kunt gaan. Bij deze tent hebben ze een groot aanbod aan verschillende shotjes.

Club Orange uitgaan

Club Orange

Hoewel Club Orange een Nederlandse club is, is deze club ook bekend onder andere toeristen. Wanneer je op vakantie bent in Sunny Beach dan zal je vast en zeker geregeld proppers langs zien en horen komen die je een ticket verkopen voor een van de feesten van Club Orange. Bij deze feesten kan het er flink wild aan toegaan en het is dan ook een aanrader om er een van te bezoeken! Het is een grote club en bestaat uit 2 zalen met een buitengedeelte.

Guaba Beachbar in Sunny Beach

Guaba Beachbar

Begin je overdag zin te krijgen in een lekkere cocktail? Breng dan een bezoek aan Guaba Beachbar. Dagelijks geniet je hier in de zon van een heerlijke cocktail op het strand. Later op de dag veranderd deze tent in een echte uitgaansgelegenheid. Guaba Beachbar staat echter het meest bekend om de beruchte schuimparty’s! Wanneer er schuimparty’s worden georganiseerd dan gaan deze aan het eind van de middag altijd al van start.

Uitgaan bij Olé Olé

Cocktailbar Olé Olé

Deze cocktailbar is de ultieme plek om de avond in te luiden. Op een aantal minuten van het centrum ben je bij deze unieke plek. De bar heeft een open en tropische inrichting en voor een zeer aantrekkelijke prijs geniet je al van heerlijke cocktails. Ook is er geen kleine keuze aan het aantal verschillende cocktails. Nog een voordeel is dat deze bar 24 uur per dag is geopend. Na het bezoeken van een club kun je er nog rustig een cocktailtje drinken.

Amigo uitgaan in Sunny Beach

Amigo

In het centrum is nog een bar te vinden waar je tijdens je vakantie ook eens naar binnen moet zijn gelopen. Dat is Amigo Bar. Deze bar is duidelijk te herkennen aan de Amerikaanse auto’s die er voor de deur staan. Binnen loopt iedereen met een heerlijke cocktail en wordt er dagelijks een schitterend feestje gehouden.

Uitgaan bij Mexo Beachbar

Mexo Beach Bar

Mexo Beach Bar is te vinden in het centrum van Sunny Beach en deze bar kun je zowel ’s avonds als overdag bezoeken. Iedere avond staat deze plek bekend om de uitbundige feesten, terwijl je er overdag juist heerlijk kunt relaxen.

Overige plekken om te feesten

Naast dat je een bezoek brengt aan de bovenstaande plekken om een feest te vieren zijn er nog meer manieren voor een goed feest. Wij raden mensen aan om aan het begin van hun vakantie mee te gaan met een van de kroegentochten. Deze worden vaak georganiseerd door de reisorganisaties, maar ter plekke zal je ook voldoende proppers tegenkomen die tickets verkopen voor verschillende kroegentochten. Tijdens een kroegentocht kom je namelijk bij veel verschillende kroegen en ontdek je direct welke plekken wel of niet leuk zijn om te bezoeken. Wanneer het je eerste keer is in Sunny Beach dan kan dit erg goed van pas komen.

Naast de kroegentochten zijn er ook veel feesten op boten die er worden georganiseerd. Ook deze kun je bij de reisorganisatie boeken of je kunt een ticket kopen van proppers die je op straat tegenkomt. Wie wil er nou niet midden op een boot op de Zwarte Zee een schitterend feest vieren?

Is de bovenstaande informatie voor jou nog steeds niet voldoende? Dan hebben we hier nog een rijtje met verschillende uitgaansgelegenheden die je kunt bezoeken: Lazur, Mania, Cacao Beach Bar, Valhalla, Party Hutte, Jacks of Playa.