• Menu
  • Menu
Portugal header

Portugal

Portugal is een divers vakantieland. Jongeren vieren feest in het bekende Albufeira, liefhebbers van een stedentrip slaan Lissabon en Porto niet over en dan zijn er nog de vele andere gebieden van het land, zoals Minho en Beiras. De Algarve is de bekendste toeristische streek van het land. Op Europa-vakanties.nl ontdek je de mooiste vakantiegebieden en bereid jij je vakantie naar Portugal optimaal voor. Welkom in Portugal, oftewel Bem-vindo! zoals de Portugezen het zeggen.

Een stedentrip naar Lissabon of Porto

Bezoek een van de fascinereden steden in Portugal. Wandel door de smalle straatjes en geniet van de fadomuziek in Lissabon of proef de heerlijk lokaal geproduceerde port wijnen in Porto. Lastig om een keuze te maken naar een van deze steden? Lees je in over beide bestemmingen en maak een keuze naar waar jouw stedentrip naartoe gaat.

Lissabon

Stedentrip Lissabon

Bekijk de wijken Baixa, Alfama of bezoek de ijzeren lift en nog veel meer in de interessante stad. Ontdek het hier.

Porto

Stedentrip Porto

Ooit culturele hoofdstad van Europa. Het stadscentrum Ribeira, de kathedraal Sé en nog veel meer bezienswaardigheden.

Zonvakantie Portugal – Relaxen op een van de vele stranden

Direct aan de Atlantische Oceaan aan een van de schitterende stranden liggen? Dan is er geen beter plek dan dit zuid Europese land te bezoeken. Portugal beschikt over meer dan 800 kilometer lengte aan kuststrook. Het bekendste gebied is de Algarve met Albufeira als hoogtepunt. Je hebt zelf de keuze voor een toeristisch vakantieoord of rustigere plekken met familiestranden en waar je romantische met je partner kunt verblijven. Daarnaast zijn er ook rustigere bestemmingen, zoals Faro dat aan de Algarve is te vinden.

Kijk ook eens naar het prachtige eiland Madeira, dat ook bij Portugal hoort! Wij geven je alle informatie met prachtige plaatjes van dit unieke eiland.

Deel jouw ervaringen hieronder!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.