• Menu
 • Menu
Albufeira Portugal

Uitgaan Albufeira

Albufeira is de meest bekende vakantiebestemming in heel Portugal. De voornaamste reden waarom deze bestemming erg populair is bij toeristen komt door het levendige nachtleven. Wanneer je op vakantie gaat naar Albufeira dan zal je niks tekort komen op het gebied van uitgaansgelegenheden. Echter is het wel zo handig om vooraf te weten waar je het beste kunt zijn gezien het grote aanbod. Hieronder benoemen we alle populairste kroegen, clubs en discotheken. We maken een onderscheid tussen het nieuwe gedeelte en het oude gedeelte.

Je uitgaansvakantie naar Albufeira voordelig boeken bij:
Albufeira vakanties GOGO

De beste vakanties naar Albufeira boek je via GOGO. Feesten, zonnen en de leukste activiteiten.

Albufeira vakanties via TUI

Tui beschikt over een groot aanbod goed verzorgde en gevarieerde vakanties naar Albufeira.

Albufeira Portugal vakanties via Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen naar Albureira boek je bij Sunweb.

Uitgaan in het nieuwe gedeelte – de Strip

Breng je je vakantie door in het nieuwe gedeelte in Albufeira? Dan zal je tijdens het uitgaan Albufeira de meeste tijd doorbrengen aan de zogeheten Strip. Deze Strip wordt ook wel Areias de São João onder de lokale bevolking genoemd en is een straat van maar liefst 3 kilometer lang. Deze straat staat vol met bars, restaurants, clubs en nog meer uitgaansgelegenheden. Op de Strip kun je uitstekend dineren, maar na zonsondergang komt het er helemaal tot leven. De bars lopen vol met mensen en het indrinken kan beginnen. Hieronder hebben we informatie met de bekendste uitgaansgelegenheden in het nieuwe gedeelte:

 • Café del Mar – Om de avond in te luiden ga je langs bij Café del Mar. Aan het begin op de avond wordt het al druk bij deze bar met een internationaal publiek. Dit is een gezellige avond om te beginnen met een lekkere cocktail of een biertje.
 • Kiss club – Deze discotheek is al 30 jaar lang een van de meest bekende discotheken in Albufeira. Verspreid over 3 verschillende dansvloeren ga je hier los op Techno, Hip-Hop en House muziek. Bij Kiss Club draaien de hele zomer door bekende DJ’s, waaronder Nederlandse DJ’s.
 • Celebration – Celebration is een feestcafé in een zijstraat aan de Strip. In dit feestcafé werkt Nederlands personeel en er wordt veel Nederlandse muziek gedraaid. Een Hollandse avond uit dus! Celebration ligt op een paar minuten bij Café del Mar vandaan.
 • Club Heaven – Wil je doorfeesten tot vroeg in de ochtend? Ga dan langs bij Club Heaven. Hier kun je uit je dak gaan met de beste DJ’s tot de zon weer opkomt.
 • Wild & Co – Wild & Co behoort volgens velen tot de gezelligste bar van heel Albufeira. Naast dat het een restaurant is, is het ook een bar. Bij Wild & Co zijn vaak live optredens op de benedenverdieping te vinden. Later op de avond wordt de muziek gedraaid door een DJ. Het restaurant is op de bovenverdieping te vinden.
 • Libertos – Een stapavond is luxe en klasse? Neem dan een kijkje bij Libertos. Libertos is een echte high-end plek om uit te gaan. De club is modern en strak ingericht. Je kunt er ook voor kiezen om plaats te nemen in de lounge. Libertos kom je tegen op de helft van de Strip.
 • Garage Bar – Een gezellig feestcafé aan de Strip is Garage Bar. Hier kun je o.a. sportwedstrijden bekijken, karaoke spelen of ga met de voeten van de vloer op de dansvloer.
 • Reno’s Bar – Een bar met een mooie dansvloer, goede DJ’s, karaoke en een gezellig publiek!
 • La Bamba – Te vinden aan de strip. Overdag kun je genieten van een snack en een drankje op het terras van La Bamba. In de avond gaat het los op de dansvloer. Er worden mooie lasershows gehouden.
 • Atrium – Voor de liefhebbers van karaoke wordt aangeraden om de bar Atrium aan de Strip te bezoeken. Het is een relatief kleine bar waar je veel Engelsen tegenkomt.

Uitgaan in het oude Albufeira

Het oude centrum kent meer van het authentieke Albufeira en naast het uitgaan kom je er daarom nog veel meer tegen. Toch zijn er genoeg restaurants, bars, clubs en discotheken te vinden. Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt met de bekendste uitgaansgelegenheden in het oude gedeelte van Albufeira.

 • Club Fiesta – Dit is een bekende club in het oud centrum van Albufeira. De club kent een tropische sfeer en heeft een modern interieur. Je komt er mensen uit allerlei landen tegen, waaronder ook veel Nederlanders.
 • Feestcafé Bloopers – Dit is een plek waar je dagelijks de leukste feesten hebt. Voor Nederlanders is dit een van de bekendste plekken. Tijdens een avond stappen bij Bloopers spreek je ongetwijfeld veel Nederlanders.
 • Vegas Bar – Geen groot casino wat je wellicht zou verwachten, maar een gezellige bar in het oude centrum. Het is geen hele grote bar, want er kan iets meer dan 100 man tegelijkertijd naar binnen, maar je geniet er wel van de leukste feesten. Er zijn regelmatig live optredens.
 • Domino’s Bar – Dit is een grotere bar waar maar liefst 400 man tegelijkertijd naar binnen kan. De geweldige geluids- en lichtapparatuur zorgen voor de beste sfeer. Het interieur bestaat uit Urban design.
 • Twist – Een gezellige bar in het oude centrum van Albufeira. Er zijn geregeld bands met live optredens of je wordt vermaakt door een DJ. Doordat er veel verschillende muziekstijlen worden gedraaid is er voor iedereen wel een geslaagde avond te beleven.
 • Budha Bar – Heb je zin in een goede cocktail? Ga dan langs bij het plein in het oude centrum bij Budha Bar. Op het dakterras van deze bar geniet je van heerlijke cocktails voor een goede prijs.
 • Club Locomia – Mensen die los willen gaan op techno muziek kunnen Locomia bezoeken. Albufeira uitgaan bij Club Locomia is een avond lang lekker met de voetjes van de vloer.

Tot slot hebben we de grootste club van heel Albufeira uitgaan nog niet behandeld. Dit is Kadoc. Kadoc is op een afstand van 11 kilometer bij Albufeira vandaan gelegen. Bij deze club moet je op zijn minst één keer een kijkje hebben genomen. Er zijn meerdere grote zalen met schitterende lasershows en de beste DJ’s. De drankjes zijn er goed betaalbaar. Met de taxi kun je Kadoc prima bereiken.