• Menu
  • Menu
Header Europa-vakanties.nl

Zonvakanties

Je hebt een jaar lang hard gewerkt en bent eindelijk toe aan vakantie. Niets is heerlijker dan het moment waarop je je koffers inpakt en de auto of het vliegtuig instapt op weg naar een zon bestemming. In Europa zijn tal van locaties waar je terecht kunt om te genieten van parelwitte stranden aan een helderblauwe zee. Op de website Europa-vakanties.nl helpen wij je bij het vinden van een geschikte strandvakantie in Europa.

De populairste bestemmingen

Omdat er in Europa veel bestemmingen zijn waar je kunt genieten van de zon is het vaak lastig om de meest geschikte bestemming te vinden. Iedereen heeft andere wensen en behoeften voor de meest geschikte vakantie. Daarom geven wij uitgebreide informatie per bestemming.

Aan de Spaanse kust

Veruit het meest bezochte land voor zonvakanties in Europa is Spanje. In de Middellandse zee zijn de bekende eilanden van de Balearen Mallorca en Ibiza te vinden. Aan de oostkust van Spanje is de Costa Brava gelegen met strandbestemmingen, zoals Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar en nog veel meer. Tot slot behoren de schitterende Canarische Eilanden ook bij Spanje. Deze eilanden liggen ten westen van de kust van Marokko, maar behoren als autonome regio bij Spanje. Een groot voordeel aan de Canarische Eilanden is dat deze ook in de winter een heerlijk klimaat hebben om te zonnen.

De vele Griekse eilanden

Griekenland is ongetwijfeld ook een van de meest bekende landen om op vakantie te gaan voor de zon. Met honderden gevarieerde eilanden kom je hier nooit iets tekort. Zo kun je ervoor kiezen om een zomer te gaan feesten op het eilanden Kreta, te gaan fietsen over Kos, de historie op Rhodos te bezichtigen of schitterende foto’s te schieten op Zakynthos. Ook Corfu is een zeer bekende bestemming of kun je gaan eilandhoppen over de Cycladen.