• Menu
  • Menu
Glamping België

De leukste glamping in België vind je hier

Home » Blog » De leukste glamping in België vind je hier

Ben jij helemaal fan van het concept van glamping? Heel begrijpelijk, want het is het perfecte, luxe alternatief voor een primitieve kampeervakantie. Er zijn tal van redenen waarom je zou kiezen voor een glamping vakantie, en met de komst van Villatent wordt het alleen maar makkelijker om te boeken. Dit is namelijk een van de grootste aanbieders van de welbekende safaritenten waarin je kunt kamperen, en ze hebben campings in diverse Europese landen. Zoek jij heel specifiek naar een mooie glamping in België? Die hebben ze ook! Je leest er hier alles over!

Luxe glamping in België

Op de website van Villatent kun je onder andere een verblijf boeken bij camping Wilhelm Tell in het Belgische Limburg. Dit is een super gezellige familiecamping waar iedereen zich zal vermaken. Vooral het super grote familiezwembad is erg in trek, met zijn diverse losse baden en zelfs een heuse waterglijbaan. De locatie van camping Wilhelm Tell is tevens erg aantrekkelijk. De omgeving is super groen en het is een van de mooiste plekken van Belgisch Limburg. Alle voorzieningen op deze camping maken het mogelijk om in alle comfort te genieten van je kampeervakantie. Denk aan wasmachines, wifi, een hangmat en luxe loungefauteuils. Daarnaast ben je altijd van een lekkere maaltijd voorzien in de bar of het restaurant, en kun je op de camping zelfs maaltijden afhalen. Met zijn gemiddelde grootte is de camping ideaal voor gezinnen die liever niet de topdrukte opzoeken.

Waarom kiezen voor glamping?

Ben jij nog niet zo bekend met de term glamping? Dan vraag je je waarschijnlijk af waarom het zo interessant is. Glamping is een samenvoeging van de woorden glamour en camping. Zoals de naam het al zegt kun je van een glamping vakantie meer luxe verwachten dan van een normale kampeervakantie. De safaritenten van Villatent zijn allemaal van alle gemakken voorzien, zoals een eigen keuken en badkamer, lekkere matrassen en een uitgebreide eet- en zithoek. Bovendien kun je gemakkelijk in de tenten staan, iets wat in een klein tentje wat lastig gaat. Om al deze redenen is glamping de afgelopen jaren steeds populairder geworden. En nu je weet welke glamping in België het meest populair is weet je direct waar je je vakantie moet boeken.

Maak je glamping vakantie helemaal af

Heb jij een glamping vakantie geboekt bij een van de verblijven van Villatent? Of je nu voor bovenstaande camping hebt gekozen of voor een andere, als je het ultieme glamping gevoel wilt ervaren moet je slim inpakken. Je hebt je eigen keukentje, dus neem gerust die fles wijn en schaal hapjes mee. En ook in de badkamer mag je jezelf gerust even verwennen tijdens je vakantie. Pak een lekker gezichtsmasker in en de fijnste crèmes, zodat als je terug komt van vakantie je huid weer helemaal straalt. Vergeet verder geen goed boek of wat tijdschriften in te pakken, en voldoende speelgoed en bezigheden voor de (eventuele) kinderen, zodat je er niet de hele dag mee bezig hoeft te zijn. Fijne vakantie gewenst!

Deel jouw ervaringen hieronder!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.