• Menu
 • Menu
Zonvakantie Kos Griekenland

Kos uitgaan

Kos behoort tot een van de populairste vakantie-eilanden in Griekenland. Het is onderdeel van de eilanden van Dodacanese. Dat het zo populair is komt met name door het uitgaansleven. Jaarlijks trekken er vele jongeren naar dit eiland om er uit hun dak te gaan. Op deze pagina lees je alles over het stappen op Kos.

Dit is waar je jouw vakantie naar Kos boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van Vakantiediscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties GOGO

Feesten, zonnen en de leukste activiteiten doe je bij GOGO

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

Nachtleven van Kos

Het uitgaansleven van Kos zit voor het grootste gedeelte gevestigd rond de haven in Kos-Stad. Hier zijn een aantal straten te vinden die vol staan met bars, clubs en discotheken. Dit zijn de straten de Grote Barstreet en Diakon. Vraag aan de lokale bevolking naar de Grote Barstreet en ze weten allemaal waar ze je heen moeten sturen.

Het unieke aan de Grote Barstreet is dat alle bars en clubs uniek zijn op zijn eigen manier. Daarom is er een variatie aan keuze en voor iedereen wel een geschikte plek te vinden. In het westen van de stad is er een zogeheten Kleine Barstreet te vinden, maar hier is niet meer veel van over. Op andere plekken in Kos-Stad en het eiland zijn nog meer uitgaansgelegenheden te vinden. Onderstaand geven we de leukste plekken om te komen, zodat jij tijdens de vakantie weet waar je moet zijn.

Lijst met clubs en discotheken op Kos

Fashion Club

Fashion Club

Fashion Club is een van de oudste, maar nog steeds bekendste clubs die er is op het eiland.
Bij de haven in Kos-Stad kom je deze mooie plek tegen. Regelmatig zijn er leuke thema-avonden te beleven. Houd daarom de agenda van Fashion club in de gaten.

Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe

Het Hard Rock Cafe behoort tot een van de populairdere plekken. Deze plek is mede in trek door de vele speciale avonden die er worden georganiseerd. Over het algemeen kom je er wel veel Engelse toeristen tegen die graag wat luider zijn en meer drinken.

Hammam Club Kos

Hammam Club

Hammam Club heeft deze naam niet voor niets gekregen. Ooit was dit een badhuis voor Turkse Hamam. Tegenwoordig is het een van de chiquere plekken om uit te gaan van Kos-Stad. In de luxe banken geniet je hier van internationale en Griekse muziek.

Overige uitgaansgelegenheden Kos

Het eiland Kos heeft nog veel meer te bieden als het gaat om clubs, discotheken en andere uitgaansgelegenheden. Hieronder hebben we een lijst gemaakt waarmee je nog meer inspiratie opdoet voor het stappen in Kos.

 1. Club Starlight – In de bestemming Kardamena is de spectaculaire club Starlight te vinden. Overal in de badplaats wordt deze club gepromoot en zie je de schitterende schuimparty’s. Starlight is de place to be voor jongeren die hier uit willen gaan. Je komt hier o.a. veel Engelse toeristen tegen.
 2. Downtown – Nog een club in de badplaats Kardamena waar je geweest moet zijn om het uitgaansleven van Kos mee te maken.
 3. Kuala Bar – Een mooie en gezellige buitenbar waar veel verschillende muziek wordt gedraaid. Bij Kuala hangt altijd een goede sfeer en er is zelfs een zwembad te vinden voor wat verkoeling.
 4. Charisma – Op een ideale locatie direct aan de Grote Barstreet gelegen vind je Charisma. Dit is een echte trendy club voor wie wil stappen in luxe.
 5. Tropical Club – Ten noordwesten van Kos-Stad is Tropical Club in de toeristische wijk Lambi te vinden. Ook overdag kun je terecht bij deze bar.
 6. Jacksons Beach Bar – Zowel een restaurant als een bar op een mooie locatie aan het strand gelegen. Overdag geniet je van heerlijke snacks in het restaurant en in de avond komt de bar helemaal los.
 7. Heaven Club – Deze club is ook in Lambi gelegen ten westen van Kos-Stad. Heaven Club zorgt ervoor dat er altijd goede DJ’s draaien, waardoor je geniet van de beste muziek. Het zwembad zorgt ervoor dat deze plek compleet wordt gemaakt.
 8. Strandbar Mylos – Bij Mylos kun je terecht om ontspannen te genieten, maar in de avond komt het er helemaal los. Je feest hier tot vroeg in de ochtend.
 9. Camel Bar – Zin in een gezellig Hollands avondje? Dan ga je naar Camel Bar in Kos-Stad. Je zult hier veel Nederlanders tegenkomen en zelfs het personeel hier is Nederlands. Met verschillende thema-feesten en de wekelijkse cocktailparty is er altijd wel een leuke avond te beleven.
 10. Stone Roses Bar – Dit is een relaxte plek om heerlijk te chillen. Op de achtergrond wordt klassieke muziek gedraaid en er worden heerlijke biertjes en cocktails geschonken.
 11. King Size Beachbar – Dit is een privé beach bar in Tigaki waar zowel lokale inwoners als toeristen komen. Een gezellige plek waar veel activiteiten worden gehouden.
 12. Da Luz – In het centrum van Kos-Stad vind je deze mooie en relaxte koffiebar. Eens wat anders dan die halve liter of die cocktail. De plek om overdag even bij te komen van een stapavond.