• Menu
 • Menu
Header Rhodos

Rhodos uitgaan

Jaarlijks trekken er duizenden toeristen naar Rhodos om hier helemaal uit hun dak te gaan. Het nachtleven is er zeer uitbundig. Hoewel Kreta nog altijd de nummer 1 is als het gaat om het feesten kun je hier ook uitstekend terecht. Op deze pagina geven we meer informatie over de beste clubs en discotheken. Je ontdekt o.a. welke dit zijn, waar ze zijn te vinden en voor welke doelgroep deze zijn.

Dit is waar je jouw vakantie naar Rhodos boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van Vakantiediscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

Uitgaan Rhodos – De beste clubs en discotheken

Rhodos is een groot eiland met een oppervlakte van circa 1400 vierkante kilometer. Voordat jij je vakantie boekt is het verstandig om te kijken in welke buurt je wilt verblijven. Ben je van plan om veel uit te gaan? Boek je accommodatie dat op een plek waar je de meeste uitgaansgelegenheden tegenkomt.

Het uitgaan Rhodos zit zich voornamelijk gevestigd in de plaatsen Rhodos-Stad en Faliraki. Faliraki wordt het meest bezocht door jongeren. Hier kom je twee uitbundige uitgaansstraten tegen waar men doorgaat met feesten tot vroeg in de ochtend. Er zijn 2 uitgaansstraten te vinden: Clubstreet en Barstreet. Rhodos-Stad heeft een straat genaamd Orfanidou waar je het nachtleven tegenkomt. Deze straat is te vinden in het nieuwe gedeelte van de stad. Niet alleen bars en discotheken kom je hier tegen, maar ook een groot casino. In de andere badplaatsen en bestemmingen kun je ook prima uitgaan. Je komt hier verschillende bars en andere gelegenheden tegen, maar het uitgaansleven is er minder wild als in de hiervoor genoemde plaatsen.

Uitgaan in Faliraki op Rhodos

Faliraki is de beruchte bestemming tijdens het uitgaan Rhodos. Wie uit wil gaan in Faliraki moet zowel de Barstreet als de Clubstreet hebben geprobeerd. Overdag drink je gezellig een drankje aan deze straten, maar in de avond komt het er echt tot leven. Onderstaand hebben we de populairste uitgaansgelegenheden in Faliraki voor het Rhodos uitgaan op een rij gezet:

liquid club faliraki rhodos uitgaan

 

Liquid club

Bij Liquid Club ga je helemaal los op de house en elektromuziek. Er zijn twee verdiepingen met een totaal verschillende beleving. Zonder twijfel een van de beter clubs van het eiland. Op de begane grond dan je op de house en trance, terwijl je op de tweede verdieping losgaan op hiphop, rock en popmuziek.

uitgaan rhodos - bed nightclub faliraki

 

Bed Nightclub

Bed Club is volgens velen de beste en leukste club in Faliraki. Er worden geregeld feesten georganiseerd, zoals schuimparty’s, glow in the dark feesten en silent disco’s. De hele zomer door is hier een vol en druk programma te vinden.

uitgaan faliraki

 

Q club

Q-club is ook een bekende. Je komt hier 3 verschillende dansvloeren tegen. Op iedere dansvloer ga je met het hele publiek dagelijks los. De hele zomer wordt er een goede agenda bijgehouden.

Dit is nog niet alles van het Rhodos uitgaan. Hieronder hebben we een lijst met de overige uitgaansgelegenheden in Faliraki. Zorg dat je meerdere stapavonden de tijd hebt om alles te kunnen zien!

 • Bedrock Club
 • Climac Bar
 • DC Club
 • Bondi Bar
 • George’s Bar
 • Breeze Bar

Uitgaan in Rhodos-Stad

Het uitgaan Rhodos in de hoofdstad van het eiland is zonder twijfel net zo mooi. Er zijn twee gebieden waar je kunt stappen. Bij de haven vind je gezellige bars en mooie plekken om te gaan uiteten. Het wilde nachtleven vindt plaats in het nieuwe gedeelte aan de Barstreet: Orfanidou. Dit is te vinden bij de waterkant. Wie een wilde uitgaansavond wil en helemaal los wil gaan moet hier zijn. Je komt hier ook de grootste clubs van het eiland tegen. Onderstaand hebben we de beste clubs en discotheken van Rhodos-Stad op een rij gezet.

Colorado uitgaan Rhodos

 

Colorado Club

Colorado Club is voor velen een van de bekendste club van het eiland. Er zijn twee verdiepingen te vinden en er draaien alleen de beste DJ’s. Deze discotheek mag niet aan je lijstje ontbreken.

Paradiso Beach Club

 

Paradiso Club

De bekendste club van het hele eiland. Alles is buiten en in totaal kan er maar liefst 4500 man terecht. De hele zomer door draaien er alleen de beste DJ’s van de hele wereld. Ook wanneer je niet in Rhodos-Stad verblijft moet je deze discotheek hebben meegemaakt tijdens het uitgaan Rhodos.

Blue Lagoon Rhodos Stad

 

Blue Lagoon

Een geweldige club. Het wordt uniek gemaakt doordat je hier staat te vinden tussen de exotische sferen. De club is gelegen in het centrum van de stad en er is een binnenzwembad te vinden.

Andere plekken waar je in Rhodos-Stad verder uit kunt gaan zijn:

 • Todo Bien
 • Sticky Fingers
 • Soho Club
 • Captain Hook
 • Nemesis Club