• Menu
  • Menu
Vakantie Blanes Spanje

Uitgaan Blanes

Wie op vakantie gaat naar Blanes gaat vast en zeker een paar avonden stappen. Of misschien wel iedere dag! Voor die mensen hebben we deze pagina geschreven. Blanes is een kleinere plaats dan het naastgelegen Lloret de Mar en er zijn minder uitgaansgelegenheden, maar dat betekent niet dat het er minder gezellig is. Blanes uitgaan kent een ontzettend bruisend en wild nachtleven. Wie tijdens zijn vakantie uit wil gaan zit hier helemaal op zijn plek.

Dit is waar je jouw vakantie naar Blanes boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van Vakantiediscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties GOGO

Feesten, zonnen en de leukste activiteiten doe je bij GOGO

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

Zodra de zon aan de Spaanse kust onder gaat komt het in deze badplaats helemaal tot leven. Blanes bestaat uit een oud en een nieuw gedeelte. De uitgaansscene speelt zich voornamelijk af in het nieuwe gedeelte. Hier is voor iedere toerist wel een plek te vinden die voldoet aan zijn of haar behoeften. In Blanes zijn er namelijk een aantal grote discotheken te vinden en er zijn vele bars en feestcafés, waaronder enkele gezellige Nederlandse feestcafés. Hieronder lees je er meer over.

De leukste uitgaansgelegenheden in Blanes – Uitgaan Blanes

Hieronder sommen we de leukste bestemmingen op waar je helemaal los kunt gaan in Blanes:

1. Kroegentocht

uitgaan Blanes

Kom je voor het eerst tijdens een vakantie in Blanes? Dan raden we je aan om je vakantie direct te starten met een kroegentocht. Tijdens een kroegentocht ga je met een georganiseerde groep een avond langs allerlei verschillende cafés en uitgaansgelegenheden. De entree van alle bars zit bij de kroegentocht inbegrepen en daarnaast krijg je aan de deur bij binnenkomst een gratis drankje. Tijdens deze avond kom jij erachter wat de leukste plekken zijn om uit te gaan in Blanes voor de rest van je vakantie. Een goede start van je vakantie!

2. Arena

Arena in Blanes is de grootste discotheek die er is. Deze discotheek moet je dus zeker een keer hebben bezocht. Naast dat Arena de grootste is, is het ook nog eens de goedkoopste. Dat komt doordat je bij de entree direct een aantal consumpties krijgt. Aan het begin van de avond wordt er bij Arena voornamelijk R&B gedraaid. Naarmate het later op de avond wordt gaat de muziekstijl verder over in Trance en Hardhouse. De discotheek bestaat uit twee zalen, een grote en een kleine zaal. Ben je even klaar met de muziek in de ene zaal? Dan kun je dus de andere zaal bezoeken. Houd ook de agenda in de gaten, want er komen geregeld bekende DJ’s draaien, zoals The Partysquad of Mr Polska. Tot slot heeft Arena ook wekelijks een te gekke schuimparty. Ga hier zeker naartoe indien je de kans krijgt!

3. Club Essencia

Club Essencia is ook een van de grotere clubs. Iedere avond gaat het er weer helemaal los en kun jij hier feesten tussen het gezellige publiek. De muziek die er wordt gedraaid is R&B en Dance. Club Essencia is nog relatief nieuw. Deze club is pas in 2008 geopend door dezelfde eigenaren van Arena. Het verschil met Club Essencia en andere clubs is dat Essencia een exclusievere club is en een ouder publiek trekt. De club heeft een fraai interieur en er zijn altijd fraaie lasershows die er worden georganiseerd. Geregeld zijn er avonden waarbij alleen de mensen worden toegelaten die op de gastenlijst staan. Krijg jij de kans om op de gastenlijst te komen? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan deze club.

4. Las Vegas

Nog een van de grootste discotheken van Blanes is Las Vegas. Dit is het echte Blanes uitgaan. Las Vegas is een erg populaire discotheek waar dagelijks feesten en optredens worden gehouden. De club heeft vaak bekende artiesten en er worden veel verschillende soorten muziek gedraaid, waaronder veel Dance, R&B en Top 40. Las Vegas is te vinden op een plein in Blanes. op dit plein zijn veel andere bars en uitgaansgelegenheden te vinden, waaronder Sala Vega, de Boemel en de Mad Cow. Speciaal voor de Nederlanders wordt er iedere donderdagavond een Hollandse avond georganiseerd.

5. De Mimos

Volgens velen is Mimos een van de gezelligste clubs van Blanes. In deze club zijn namelijk ook lachgasballonnen te krijgen. Voor slechts vier euro heb je al een ballon. Hierdoor krijg je een grappig stemmetje en lig je even helemaal dubbel. In Mimos worden verschillende muziekstijlen gedraaid, waaronder R&B.

6. Feestcafé Holland Beachhouse

In het centrum van de barstreet in Blanes kom je het feestcafé Holland Beachhouse tegen. Deze is te vinden naast de club de Hangover en de bar Gotcha. Voor veel Nederlanders is dit de leukste plek om te komen. In Holland Beachhouse kom je zowel Nederlandstalige als après-ski hits tegen. Bovendien is dit een erg geschikte plek wanneer je het een avond goed op het drinken wilt zetten. Er zijn namelijk meters bier te verkrijgen en extra grote cocktails. Voor een goedkope prijs worden er hier extra grote glazen geschonken.

7. Gotcha

Nog een populair Nederlands feestcafé is Bar Gotcha. De muziekstijlen die bij Gotcha het meest worden gedraaid zijn Nederlandstalig, Top 40 en feestmuziek. In deze bar zijn ook loungebanken en een groot terras aanwezig voor iedereen die tussen het dansen door even wil relaxen. Voor Gotcha kun je met de clubcard profiteren van zeer scherpe aanbiedingen tijdens de piekuren.

8. Feestcafé de Boemel

Op hetzelfde plein in Blanes is het Feestcafé de Boemel te vinden. Volgens velen is dit feestcafé een van de meest populaire plekken om te komen. In de Boemel is het altijd gezellig, er hangt een goede sfeer en er worden veel Nederlandse hits gedraaid. De Boemel is zowel een eetcafé als een kroeg en bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. De Boemel is voornamelijk leuk voor Nederlanders, doordat er Nederlandstalige muziek wordt gedraaid en het barpersoneel ook Nederlands is.

9. Cyan

Om je avond rustig te beginnen raden we je aan om een bezoek te brengen aan Cyan. Dit is een cocktailbar die aan de boulevard is te vinden. Bij Cyan worden alle soorten cocktails gemaakt en voor slechts 5,- heb je al een heerlijke cocktail. Tevens is Cyan een erg leuke locatie om te zitten.

10. Bezoek Lloret de Mar!

Op slechts een kwartier rijden met de taxi ben je vanaf Blanes al in het naastgelegen Lloret de Mar. Met een groepje vrienden kun je de taxikosten delen en een bezoek brengen aan het uitgaan in Lloret de Mar. Deze badplaats heeft namelijk nog meer te bieden dan Blanes als het om uitgaan gaat.