• Menu
  • Menu
Playa d'en Bossa header

Playa d’En Bossa

In het zuidwesten van Ibiza vind je de badplaats Playa d’En Bossa. Voor jongeren is dit de meest bekende badplaats van Ibiza. Deze bestemming is slechts enkele kilometers verwijderd van Ibiza-Stad en is dichtbij Figueretas gelegen. De promenade achter Figueretas loopt namelijk door naar Playa d’En Bossa en Ibiza-Stad. Vanaf Playa d’En Bossa kun je dus erg gemakkelijk een van deze bestemmingen bezoeken.

Dit is waar je jouw vakantie naar Playa d'En Bossa boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van D-Reizen

Persoonlijke service en georganiseerde vakanties bij D-Reizen

Vakanties VakantieDiscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Ontdek de vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

Wat te doen in Playa d’En Bossa?

Hieronder benoemen we de dingen waar Playa d’En Bossa zijn populariteit aan te danken heeft en waarmee jij de hele vakantie door kunt komen:

Strand

Strand Playa D'En Bossa

Playa d’En Bossa staat er om bekend dat het het langste strand van Ibiza heeft. Wanneer je wilt genieten van een heerlijke zonvakantie dan zit je op deze locatie helemaal op je plek. Je kunt een lekker kleurtje krijgen in de zon en bijkomen van het dagelijks leven. Het meest zuidelijke stuk van het strand is het populairst bij jongeren. Dit komt omdat je in dit zuidelijke gedeelte een paar bekende uitgaansgelegenheden tegenkomt. Overal over het strand vind je allerlei activiteiten en entertainment. Langs het strand kom je overal wel bars en restaurants tegen, zodat je altijd een drankje en een hapje kunt doen. Verder is er op het strand ook van alles voor kinderen te vinden. Dit bestaat uit speeltoestellen, zoals springkussens.

Uitgaan Playa d’En Bossa

Playa d’En Bossa staat bekend om het uitgaansleven. In deze badplaats zitten een aantal zeer bekende locaties voor mensen om helemaal los te gaan. Overdag is de strandbar Bora Bora erg populair. Dit is de plek om lekker te zonnen, een cocktail te drinken en te relaxen. In de avond wordt de strandbar Bora Bora omgetoverd tot een discotheek. Op slechts 100 meter afstand van Bora Bora vind je de befaamde discotheek Space. Discotheek Space bestaat in totaal uit maar liefst zes zalen verdeeld over drie verdiepingen. Er kunnen 2.500 mensen tegelijk naar binnen. Wanneer de meeste discotheken de deuren sluiten dan gaat Space nog gewoon door met feesten. Wanneer je gaat stappen bij deze discotheek dan kun je er van uit gaan dat je te gekke avonden mee zult maken. De hiervoor genoemde uitgaansgelegenheden zijn de meest bekende in Playa d’En Bossa. Daarnaast zijn er echter nog veel meer locaties om uit te gaan. In het centrum vind je vele bars, cocktailbars en kroegen. Voor het grootste gedeelte bestaan deze uit Engelse pubs en Duitse bars. Wil je in andere badplaatsen uitgaan? Lees dat meer over het uitgaan Ibiza hier.

Waterpretpark Aquamar

Naast dat je in Playa d’En Bossa dagelijks relaxt op het strand kunt liggen kun je in deze badplaats ook actiever zijn. Dat kan door het waterpretpark te bezoeken die je in deze badplaats aantreft. Dit waterpretpark heet Aquamar. Je treft hier veel verschillende glijbanen en zwembaden aan. Het waterpretpark heeft genoeg te bieden voor zowel jong en oud. Wanneer je voldoende van het water hebt dan zijn er meerdere locaties voor een hapje of een drankje.

Boottocht naar Formentera

Ten zuiden van Ibiza ligt een eiland Formentera. Dit eiland ligt slechts 7 kilometer verwijderd van Ibiza en is dus gemakkelijk te bereiken met de boot. Dit is het kleinste bewoonde eiland van de eilandengroep de Balearen en heeft in totaal ongeveer 10.000 inwoners. Dagelijks gaan er meerdere boten van Playa d’En Bossa en Ibiza-Stad naar dit eiland toe. Wanneer je verblijft op Ibiza dan kun je een dagtrip maken naar dit prachtige eiland. Op dit eiland vind je schitterende goudgele zandstranden en helderblauw water.

Wanneer je wilt ontsnappen aan de drukte en chaos op Ibiza dan is dit een geschikte manier om tot ontspanning te komen. Op het eiland Formentera vind je alle rust van de wereld. Dit eiland wordt ook wel het broertje van Ibiza genoemd.

Restaurants

Tijdens je vakantie wil je er natuurlijk van op de hoogte zijn waar je het beste kunt eten. Playa d’En Bossa zit vol met goede restaurants. Het meest bekende restaurant vind je in het centrum. Dit is het Moorea Grill restaurant. Het restaurant is te vinden in het Jet Complex. Hier tref je de traditionele Paellas aan met verse vis of kip. Wanneer je terug komt van een stapavond dan kun je bij Jet Pizzaria nog terecht voor eten en drinken. Dit restaurant is 24 uur per dag geopend. Tot slot is Jet Sushi een echte aanrader voor iedereen die gek is op Sushi.

Ibiza Playa D'En Bossa

Nog meer bestemmingen op Ibiza naast Playa d’en Bossa:

Deel jouw ervaringen hieronder!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *