• Menu
  • Menu
De markt in Malgrat de Mar

Malgrat de Mar markt

Mensen die op vakantie gaan naar Malgrat de Mar bezoeken deze schitterende badplaats voornamelijk om te genieten van de stranden en het klimaat. Er is nog meer te beleven aan de Spaanse kust. Spanje staat bekend om de schitterende cultuur met traditionele markten. De Malgrat de Mar markt is een bekende. Het is aan te raden om hier een bezoekje aan te brengen.

Dit is waar je jouw vakantie naar Malgrat de Mar boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van Vakantiediscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

Markt Malgrat de Mar informatie

Er zijn in totaal 2 markten te vinden. Dit is de toeristenmarkt en de dagelijkse markt in het centrum van Malgrat de Mar. Hieronder sommen we ze beiden op en geven we in het kort meer informatie.

  • De toeristenmarkt: De markt wordt wekelijks gehouden. Iedere donderdag breng je in Malgrat de Mar een bezoek aan de markt die aan de kustweg is te vinden. Prima te combineren met een dagje aan het strand!
  • De dagelijkse markt: In het centrum van Malgrat de Mar vind je dagelijks een overdekte markt.

Op beide markten vind je mooie souvenirs voor bij huis. Daarnaast koop je er groenten, fruit en verse vis. Ben je niet op zoek naar bepaalde producten? Dan is het nog steeds leuk om een bezoek te brengen aan beide markten. De markt in het centrum is ideaal gelegen en bezoek je wanneer je de rest van de plaats bezoekt. De wekelijkse markt is gunstig aan de kustweg gelegen, waardoor je deze met een bezoek aan het strand op een donderdag combineert.

Markt in Malgrat de Mar

Markten die in de omgeving zijn te vinden

Naast Malgrat de Mar zijn er nog meer markten in de omgeving van deze badplaats te vinden. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt met de bestemmingen en dagen waarop de markt in de betreffende plaats is te vinden. Dit zijn allemaal wekelijkse markten.

Waar?Wanneer?
 Santa Susanna Dinsdag
 Lloret de Mar Dinsdag
 Pineda Vrijdag
 Calella Zaterdag
 Palafolls Zaterdag
 Tordera Zondag

De markt in Santa Susanna is dichtbij Malgrat de Mar markt gelegen en daarom makkelijk bereikbaar. Ook is deze erg leuk om te bezoeken. Indien je het niet redt om op de donderdag de markt te bezoeken dan kun je altijd nog een van de andere markten bezoeken op een van de andere dagen.