• Menu
 • Menu
Mallorca header

Uitgaan Mallorca

Clubs en discotheken op Mallorca

Mallorca is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in heel Europa. Ieder jaar weer trekken er miljoenen mensen uit heel Europa naar dit eiland om er te genieten van een welverdiende vakantie. Het eiland is met name erg populair onder jongeren. Veel jongeren kijken er het hele jaar naar uit om te mogen feesten op dit bijzondere eiland. Mallorca heeft diverse badplaatsen en iedere badplaats beschikt over een eigen uitgaansleven. Het is daarom al snel lastig om te weten waar je het beste uit kunt gaan. Hieronder hebben wij daarom een pagina gemaakt over het Mallorca uitgaan. Na het lezen van deze pagina weet jij precies waar je wel of niet uit moet gaan tijdens je vakantie.

Dit is waar je jouw vakantie naar Mallorca boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van Vakantiediscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties GOGO

Feesten, zonnen en de leukste activiteiten doe je bij GOGO

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

De beste clubs en discotheken vinden

De meest populaire gebieden om uit te gaan tijdens je vakantie zijn Magaluf, El Arenal, Playa de Palma of de hoofdstad van het eiland Palma de Mallorca. Meer over het nachtleven in deze uitgaansgebieden lees je hieronder. Voor ieder gebied geven we meer informatie en sommen we de populairste uitgaanslocaties op.

Uitgaan Magaluf

Magaluf uitgaan

Wie uitgaan als zijn of haar enige doel heeft tijdens de vakantie naar Mallorca kan wellicht het beste een vakantie boeken naar Magaluf. Dit is de badplaats van de Britten en zij weten als geen ander hoe je helemaal los moet gaan. Magaluf heeft een bruisend nachtleven. Hieronder benoemen we de meest populaire uitgaansgelegenheden waar je zeker langs moet wanneer je in Magaluf bent.

 • BCM Planet Dance – Deze club is de meest bekende van het hele eiland. Ook wanneer je niet op vakantie gaat naar Magaluf, maar in een andere badplaats op het eiland verblijft dan moet je zeker een avond gaan stappen bij BCM. Het is niet alleen de grootste club van Mallorca, maar er wordt ook beweerd dat het de grootste club is van heel Europa. De discotheek is opgedeeld in twee area’s. Er is een main area waar de top DJ’s uit de Dance industrie ieder jaar weer komen draaien. Daarnaast is er een kelder. In de kelder, oftewel de ondergrondse verdieping worden de gaafste schuimparty’s gehouden. BCM beschikt over het grootste schuimapparaat van de wereld! Ook worden er in de kelder vaak danswedstrijden gehouden en het kan er nog wel eens heet aan toe gaan!
 • Boomerang club – Club Boomerang in Magaluf is een van de meest bekende nachtclubs in deze badplaats. Het is te vinden midden in het centrum van de bekende Strip in Magaluf. Er is een zeer diverse muziekstijl, waardoor er altijd voor iedereen wel iets is te vinden. Zo wordt er bij Boomerang R&B, House, Dance en Hip Hop gedraaid. Voor iedereen is er dus wel geschikte muziekstijl te vinden. Er is een bovenverdieping waar je lekker tot rust kunt komen om vervolgens weer naar de beneden verdieping te gaan waar je door kunt dansen tot in de vroege uurtjes.
 • Banana’s Club – Dit is ook een van de meest bekende nachtclubs tijdens het uitgaan Mallorca. Banana’s Club bestaat namelijk al maar liefst meer dan 35 jaar. Deze is te vinden helemaal aan het einde van de Strip.
 • Honey’s Lap Dance – De naam verraadt het wellicht al. Bij Honey’s Lap Dance kun je een lap dance krijgen van een van de 20 strippers die er dagelijks aan het werk zijn. Naast dat je er een lap dance kunt krijgen is het ook een geschikte locatie om rustig te zitten en de prachtige vrouwen te spotten.
 • Tokio Joe’s nachtclub – De liefhebbers van R&B en Hip Hop moeten eens een bezoek brengen aan deze nachtclub. Dit schijnt namelijk de enige plek te zijn in Magaluf waar alleen R&B en Hip Hop wordt gedraaid.

Uitgaan El Arenal

El Arenal uitgaan

Voor de meeste Nederlanders is El Arenal het meest populair om uit te gaan. El Arenal is namelijk het Nederlandse gebied op Mallorca. Ten eerste kom je hier overal veel Nederlanders tegen en ten tweede zijn de meeste uitgaansgelegenheden hier echte Nederlandse uitgaansgelegenheden. De bars en clubs zijn te vinden aan de boulevard. Wanneer je langs de boulevard loopt dan kom je vanzelf al voldoende mogelijkheden voor een goede stapavond tegen. Bovendien is de boulevard ook de geschikte plek om tijd door te brengen aan het begin van de avond. Je ziet hier veel jongeren die de avond hier beginnen met indrinken. Veel jongeren kopen een emmer (bucket) en flessen drank. In de emmer wordt de drank gemixt. Vervolgens kunnen mensen om de emmer heen zitten en het met lange rietjes uit de emmer drinken. Gezellig en ook nog eens een goedkope manier om in te drinken!

 • Club NL – Midden in het centrum van El Arenal kom je Club NL tegen. Iedere zomer is hier een leuk en gezellig team van Nederlandse mensen aan het werk en de feesten gaan door tot in de vroege uurtjes (6:00). Het is een van de grootste Nederlandse uitgaansgelegenheden, want er is plaats voor maar liefst 1.000 mensen.
 • Club 538 – Nog een populaire club aan de boulevard in El Arenal is Club 538. Deze club is niet al te groot, maar wel zeer gezellig. In totaal kan er 400 man tegelijk naar binnen. De muziek die er wordt gedraaid is House Muziek en Nederlandse Top 40. Club 538 is tevens aan de boulevard te vinden.
 • Beachhouse – Aan de boulevard kom je vlakbij de hiervoor genoemde clubs ook Beachhouse tegen. Bij Beachhouse wordt altijd wel een goed feest gehouden. Dat komt voornamelijk door het personeel dat er werkzaam is. Zij zorgen er voor dat iedere avond weer een spektakel is. Gedurende het hoogseizoen is beachhouse geopend tot 4:00 en er kan in totaal 600 man tegelijk naar binnen.
 • Shooters – Maak je een wandeling langs de boulevard? Dan kom je ook het feestcafé shooters tegen. Bij shooters kan in totaal 500 man naar binnen, waardoor deze club ook tot een van de grootste van El Arenal behoort. Bij shooters worden regelmatig verschillende avonden georganiseerd, waaronder een avondje Hardstyle.
 • De Heeren van Amstel – Wil je graag een avond uitgaan Mallorca op zijn Hollands vieren? Ga dan naar de Heeren van Amstel. Je komt hier niet alleen bijna alleen maar Nederlanders tegen, maar er wordt ook nog eens veel Nederlanstalig door de speakers heen gedraaid.
 • Veronica – Club Veronica is al jaren een van de populairdere clubs in El Arenal. Het is een van de weinige uitgaansgelegenheden die niet aan de boulevard zit. Club Veronica zit iets verder het centrum in. Bij Veronica worden meer verschillende muzieksoorten gedraaid en er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Deze discotheek bestaat overigens al meer dan 30 jaar in deze badplaats!

Uitgaan Playa de Palma

uitgaan Playa de Palma

Playa de Palma is de badplaats van de Duitsers. Deze badplaats ligt ten noorden van de Nederlandse badplaats El Arenal. Playa de Palma is ook onder veel Nederlanders ontzettend populair. In Playa de Palma weten ze echter ook uitstekend hoe ze een feestje moeten bouwen. Deze badplaats heeft een aantal uitgaansgelegenheden die je zeker eens moet hebben bezocht tijdens het Mallorca uitgaan.

 • MegaPark – De meest bekende locatie in Playa de Palma is MegaPark. Hier beginnen de Duitsers iedere dag al vroeg met feestvieren. Vanaf 12 uur in de middag komen de eerste Duitsers al binnen die direct beginnen met drinken. MegaPark bestaat uit een grote openlucht zaal waar je verspreid over de hele zaal vele statafels ziet staan met grote kannen bier en andere soorten dranken. MegaPark is aan de boulevard te vinden, waardoor je er gemakkelijk langs kunt gaan.
 • RIU Palace – Dit is een van de grootste discotheken van Playa de Palma. De feesten die hier worden georganiseerd gaan door tot in de vroege uurtjes en er komen de beste DJ’s draaien. Ook zijn er altijd wel een paar leuke danseressen aanwezig.
 • Bierkönig – Voornamelijk voor de meeste Duitsers is dit een populaire spot, maar ook voor Nederlands is een avond stappen bij de Bierkönig een aanrader. Deze plek bestaat al sinds 1988 en er wordt iedere avond weer een leuk feest georganiseerd.

Palma de Mallorca

Ook in de hoofdstad van het eiland Palma de Mallorca is het mogelijk om te gaan stappen. Vanaf de bovengenoemde badplaatsen kun je hier makkelijk komen met het openbaar vervoer of met de taxi. De kans is groot dat je ‘s nachts wel sowieso met de taxi terug moet, tenzij je doorgaat met feesten tot in de ochtend.

 • De club Abraxas
 • De discotheek Mar Salada
 • de discotheek Titos