• Menu
  • Menu
Uitgaan in Malgrat de Mar

Malgrat de Mar uitgaan

Malgrat de Mar is een populaire vakantiebestemming voor zowel jong en oud. Dat komt door het bruisende uitgaansleven dat voor meerdere leeftijden zeer geschikt is. Op zoek naar een wilde stapavond met veel internationaal publiek of juist een Hollandse feestavond? Tijdens het uitgaan in Malgrat de Mar kan het allemaal.

Dit is waar je jouw vakantie naar Malgrat de Mar boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van Vakantiediscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

De beste Malgrat de Mar bars en discotheken

Voorbereiding is het halve werk. Datzelfde geldt voor Malgrat de Mar uitgaan. Je doet er goed aan om de populairste plekken te kennen om het meeste uit je vakantie te halen. Zo weet je waar je moet zijn en gaat er geen avond aan je voorbij. Onderstaand geven wij de leukste plekken om een avond te gaan stappen.

Lijst met de mooiste clubs, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in Malgrat de Mar

Uitgaan bij Waikiki Malgrat de Mar

Palm Beach Club

De discotheek waar je Nederlanders tegenkomt. Het is een kleinere discotheek dan veel andere discotheken, maar kent een geweldige sfeer. Er is een mooi terras en er worden thema-avonden georganiseerd. Liever een internationaal publiek? Er is meer.

Uitgaan Malgrat de Mar bij Tropicana

Tropicana

Op zoek naar een mooie discotheek waar je geweldig kunt stappen? Dan is Tropicana de plek in Malgrat de Mar waar je kunt uitgaan tot in de vroege uurtjes. Je komt er een levendig en internationaal publiek tegen.

Frog stappen

Frog

Frog behoort ook tot de bekende discotheken in Malgrat de Mar. Het is geen grote club, maar wel een met een strakke inrichting en waar je de mooiste feesten tegenkomt. Wissel aan avondje in Waikiki en Tropicana af met een bezoek aan Frog.

Nog meer uitgaansgelegenheden in Malgrat de Mar

Malgrat de Mar uitgaan heeft nog meer te bieden dan alleen de bovenstaande 3 gelegenheden. De bovenstaande zijn onze toppers, maar wie een hele vakantie lang wil feesten heeft hier natuurlijk niet genoeg aan. Een populaire plek om verder nog in te drinken is Feestcafé Costa. Deze is te vinden in het centrum en daarom bezoek je eenvoudig de volgende locatie nadat je hier een aantal drankjes hebt genuttigd. We maken hieronder een opsomming van de overige uitgaansgelegenheden:

  1. Waikiki – De bar waar je komt om in te drinken met geweldige feesten tijdens de nacht. Je geniet er van heerlijke cocktails en ook overdag heb je er de mogelijkheid om er lekker te loungen. Waikiki heeft een internationale feeststemming.
  2. QK discotheek – Zonder twijfel een van de mooiste discotheken met een internationaal publiek. Hier wordt de beste house en dance muziek gedraaid. QK discotheek is wel iets buiten het centrum gelegen.
  3. TMF Café Carroussel – Op een mooie locatie aan de boulevard worden er bij TMF Café Carroussel altijd mooie thema-avonden en andere shows georganiseerd. Dagelijks gaat het publiek hier helemaal los en geniet je er van heerlijke cocktails.
  4. Loungebar Maui – Op een mooie locatie aan het strand gelegen kun je loungen en genieten van een cocktail bij Loungebar Maui. De plek om de zonsondergang te bekijken samen met je partner.

Uitgaan in Blanes of LLoret de Mar

Ben je het uitgaan in Malgrat de Mar zat of wil je het graag nog wat spectaculairder maken? Op slechts een paar kilometer bij Malgrat de Mar vandaan is Blanes gelegen waar je tal van discotheken, bars en clubs tegenkomt. Met een taxi ben je er al binnen een paar minuten, maar je kunt ook met het openbaar vervoer. Lees hier alles over het uitgaan in Blanes.

Achter Blanes is Lloret de Mar gelegen, waar je ook een onvergetelijke stapavond beleeft. Lloret de Mar is vol met enorme discotheken en clubs. Meer weten? Klik hier voor het uitgaan in Lloret de Mar. Met de taxi duurt het slechts 10 minuten voordat je in Malgrat de Mar bent.