• Menu
  • Menu
Lloret de Mar uitgaan header

Uitgaan Lloret de Mar

Voor veel jongeren uit heel Europa is het uitgaan Lloret de Mar een waar paradijs. In totaal zijn er maar liefst meer dan 300 kroegen, clubs en discotheken te vinden. Tijdens een vakantie zul je niks tekortkomen als het gaat om het uitgaansleven. Wanneer de zon ondergaat aan de Spaanse kust komt het er helemaal tot leven.

Dit is waar je jouw vakantie naar Lloret de Mar boekt:
Ontdek de vakanties van TUI

Grootste aanbod van diverse vakanties bij Tui

Vakanties van Sunweb

Voordelige vakanties voor iedereen boek je bij Sunweb

Vakanties van Vakantiediscounter

De beste deals en goedkopen vakanties bij VakantieDiscounter

Vakanties van Prijsvrij

De goedkoopste vakanties vind je op de website van Prijsvrij

Vakanties GOGO

Feesten, zonnen en de leukste activiteiten doe je bij GOGO

Vakanties Corendon

Laagste-prijsgarantie en onbezorgd weg met Corendon

Je ziet steeds meer proppers die je bij hun discotheek naar binnen proberen te krijgen. Voornamelijk in de hoofdstraat tref je grote discotheken en uitgaansgelegenheden aan.

Maar naar welke locaties kun je het beste toe tijdens een avond Lloret de Mar uitgaan? Ga je liever naar een grote of kleine discotheek? En welke muziekstijl luister je het liefste naar tijdens een avond stappen? Deze vragen beantwoorden we hieronder. We geven de meest populaire locaties van het uitgaansleven in Lloret de Mar.

Kustlijn 's nachts in Lloret
Kustlijn in de avond Lloret

Meest populaire clubs en discotheken

Lloret de Mar uitgaan

Het aanbod aan clubs en discotheken in Lloret de Mar is zelfs zo groot dat het moeilijk is om te bepalen wat de leukste uitgaansplekken zijn. Lloret is voornamelijk beroemd om de vele grote clubs die er te vinden zijn. De gehele zomer zijn deze clubs open en vliegen er bekende artiesten naar de Costa Brava om te komen draaien in deze clubs. Hier staat jou gegarandeerd een goed feest te wachten. Hieronder sommen we de 10 leukste locaties op voor een avond stappen en geven we er meer informatie over.

Moef Ga Ga

Moef Ga Ga is een discotheek die al bestaat sinds 1969. Gedurende de zomer komen hier de beste DJ’s draaien en wordt je altijd op een leuke manier verrast. Zo worden er te gekke lasershows gehouden, zijn er schuimparty’s en is er iedere dag weer een te gekke sfeer. Het dak van Moef Ga Ga draait zelfs rond. Tijdens je vakantie raden we aan om te kijken wanneer er schuimparty’s worden georganiseerd. Deze avonden zijn niet te missen. Iedere zomer komen er ook bekende Nederlandse DJ’s draaien in deze club. Bij deze club is het mogelijk om buiten te chillen of in de grote zaal te dansen. De discotheek is verdeeld over drie verdiepingen. Er wordt voornamelijk House muziek en Top40 gedraaid.

St. Trop

Dit is een van de grootste discotheken van heel Lloret de Mar. De club bestaat uit maar liefst drie verdiepingen en er is een dakterras aanwezig om even bij te komen van al het dansen. In totaal kan de club meer dan 3.000 mensen kwijt per dag. In de danszalen worden lasershows gehouden en zijn lichtshows aanwezig. Ook is er een groot scherm waar het publiek op wordt geprojecteerd. In St. Trop gaat het publiek altijd helemaal los. We raden aan om de agenda van deze club in de gaten te houden, want er draaien vaak bekende internationale DJ’s.

Tropics

Tropics is ook een van de meest bekende clubs in Lloret de Mar. Deze club bestaat al sinds 1979 en je komt er o.a. ook veel Nederlandse jongeren tegen tijdens het uitgaan. In Tropics worden iedere week weer leuke themafeesten gehouden. Enkele bekende feesten die je hier kunt bezoeken zijn de Ibiza Party, de schuimparty’s of de Italiaanse Party. Voor Nederlanders wordt er ook speciaal wat georganiseerd. Dit is de Nederlandse Avond. Tropics organiseert ook geregeld een feest voor vrijgezellen. Dit is de Amadore Avond.

Bumpers

Bumpers is een club waar je echt geweest moet zijn. Deze club staat namelijk bekend om de bijzondere dansvloer waar je helemaal op kunt losgaan. De club heeft namelijk een glazen dansvloer waar tropische vissen onder zwemmen. Vanwege deze dansloer is deze club door heel Europa erg bekend geworden. Ook is er een hele gave tropische tuin in de club te vinden.

De discotheek kent verschillende muziekstijlen, maar centraal staat House. Deze ene avond wordt er Progressive-House gedraaid en de andere avond wordt er Trance, Hardstyle of Party-Music gedraaid. Ook bij Bumpers komen veel internationaal bekende DJ’s voor te gekke feesten zorgen. De leefstijl van de mensen die je er voornamelijk tegenkomt zit tussen de 19 en de 25 jaar. De feesten gaan altijd door tot vroeg in de ochtend.

Colossos

Dit is ook een van de grootste clubs van deze bestemming. Voor een avond goed uitgaan Lloret de Mar kun je hier terecht. Tijdens het hoogseizoen kunnen hier ongeveer 2.500 man tegelijk naar binnen. Colossos bestaat uit twee grote zalen en een kleine zaal. In de kleine zaal wordt voornamelijk R&B gedraaid en in de grote zalen wisselen House en zomerhits elkaar af. De schuimparty in Colossos is zeer bekend. Er zijn waterkanonnen aanwezig, een binnen- en buitenzwembad en er zijn schuimkanonnen. Ook is er tot 12 uur in de avond een gratis BBQ. Hier moet je dus een kijkje nemen!

Londoner

Ben jij een liefhebber van R&B, Reggae of Hip-Hop muziek? Dan is de club Londoner de bestemming voor jou. In deze club wordt er de beste Hip-Hip, Reggae en R&B muziek gedraaid. Nog een reden waarom je eens naar deze club moet is omdat de vrouwen er mooi gekleed naartoe gaan en prachtig dansen op de muziek. In de club worden er dan ook regelmatig danswedstrijden georganiseerd. Bij Londoner kan het er wild aan toegaan!

Revolution

Direct in het centrum van Lloret de Mar vind je een bekende discotheek Revolution. Bij Revolution worden er altijd gave lasershows gehouden, er wordt goede muziek gedraaid en er is een grote dansvloer waar het publiek helemaal los kan gaan. De muziekstijl die er wordt gedraaid is een mix tussen Hardstyle en Duitse techno. Revolution heeft Duitse eigenaren, waardoor je binnen ook veel Duitsers tegen zult komen.

Temptation

Ben je een liefhebber van Hardcore en Hardstyle muziek? Dan is club Temptation niet te missen. Deze club vind je in het centrum van Lloret de Mar aan de hoofdstraat. Een groot voordeel van een avond stappen bij de club Temptation is dat je er een vast bedrag kunt betalen om vervolgens de hele avond onbeperkt te kunnen drinken. Voor een paar tientjes kun je al naar binnen bij Temptation.

The Box

Dit is een populair en gezellig feestcafé. Vrijwel iedere avond gedurende het hoogseizoen wordt er een ander thema georganiseerd. Deze themafeesten variëren van een Jungle Party tot Flugel feesten en jaren 90 feesten. Je kunt er verder mee zingen op Nederlandse hits en je kunt er genieten van een heerlijk drankje.

Cartoon

Bij Cartoon kun je genieten van de Apres Ski avonden. Binnen tref je ongeveer 300 gasten aan en er zijn vaak live optredens, leuke DJ’s of themafeesten te vinden.

Strand in de nacht in Lloret de Mar
Strand in de nacht

Ontdek de leukste bars tijdens een kroegentocht

Om je vakantie goed in te luiden kun je een van de eerste dagen mee met een kroegentocht. Op deze manier maak je direct kennis met de leukste bars en cafés die er zijn in het Lloret de Mar uitgaan. Voor de rest van je vakantie weet je welke plekken wel of niet leuk zijn om vaker te bezoeken. Ben je geen liefhebber van een kroegentocht? Dan kun je tijdens een van deze tochten nog wel profiteren van de gratis entree en het gratis drankje welke je bij iedere bar krijgt.

Meer weten over alle activiteiten die je overdag in Lloret de Mar kunt ondernemen? Hier lees je meer over de leukste activiteiten in Lloret de Mar.